Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Polovicu ananásu olúpte a nakrájajte nahrubo. Nalejte do karafy alebo dierovacieho pohára s trstinovým cukrom. Pridajte zvyšné ovocie, víno, ružové prosecco a citrónovú šťavu a nechajte vychladnúť. Pred podávaním naplňte veľkým množstvom ľadu a dolejte minerálnou vodou a podávajte ľadovo vychladené.
Tip: Pokiaľ chcete, môžete kúsky ananásu prelisovať s cukrom a zmiešať s vínom a proseccom.
Exotické letné sangria sa dá podávať aj vo vydlabanom ananáse. Skontrolujte však, či je ananás „tesný“ a prípadne ho položte na tácku.
Share or print this recipe