Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Postup či presné množstvo surovín nie sú ani tu – ako pri každom všeobecne známom recepte – celkom jednotné. Preto sa môžete stretnúť s mnohými variantami.
8 rezov, 20 minút príprava, 40 minút pečenie
Náplň:
Z uvedených prísad vypracujeme cesto. Asi tri štvrtiny oddelíme, zvyšok vyvaľkáme a vyložíme ním okrúhlu formu s priemerom 24 cm.
Ako prvý necháme skaramelizovať cukor v kastróle s hrubým dnom. Pridáme smotanu a orechy a dvakrát necháme prejsť varom.
Necháme mierne schladiť a presunieme do formy a prikryjeme zvyšným vyvaľkaným cestom.
Vidličkou pritlačíme okraje k sebe a urobíme pár dierok, aby sa cesto nenadvihovalo. Pečieme na 180 °C cca 40 minút.
Share or print this recipe