Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Ako prvé si pripravíme cesto na šišky – zmiešame všetky prísady v miske a necháme ho asi 20 minút postáť. Medzitým si v horúcej smotane roztopíme zvlášť v troch miskách bielu, mliečnu a tmavú čokoládu. Primiešame k nim aj kúsok masla.
Následne šišky pečieme na oleji. Keď sú dozlatista upečené, ešte horúce ich napichneme na špajdľu a necháme vychladnúť.
Na záver dáme roztopenú čokoládu do cukrárskeho vrecka a šišky ozdobíme. Po nanesení čokolády poprášime vrch pampúšikov cukrom a môžeme ich posypať i cukrovými ozdobami. Fašiangová veselica sa môže začať :)
Share or print this recipe