Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Na cca. 80 kusov:
Plnka:
Poleva:
Premiešajte všetky ingrediencie pomocou kuchynského robota. Prípadne zmiešajte múku a prášok do pečiva, položte na pracovnú plochu a uprostred urobte jamku. Maslo nakrájajte na malé kúsky a rozložte okolo jamky. Vymieste múku a maslo rukami. Potom si na pracovnej ploche rozdrobte malé hrudky (takto sa jednoduchšie pracuje s cestom), pridajte vajcia, cukor, šľahačku, perníkové korenie a škoricu, premiešajte a vytvorte cesto. Predhrejte rúru na 200 ° C - horné a dolné pečenie.
Cesto rozdeľte na dve časti. Jednu polovicu vyklopte na múkou posypanú pracovnú plochu a dajte na plech vyložený papierom na pečenie. Potrite džemom. Vyvaľkajte druhú polovicu cesta a položte na vrch. Pečte asi 25 minút. Nechajte vychladnúť.
Nakrájajte na malé kocky pomocou noža na chlieb. Kakaovú polevu rozpustite podľa návodu na obale, polovicu kociek ponoríme do polevy a dáme na papier na pečenie. Nechajte ľahko zaschnúť a prípadne ozdobte čučoriedkovým práškom.
Nechajte dobre uschnúť a uložte kocky do dobre uzatvárateľnej dózy na sušienky.
Share or print this recipe