Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Oba druhy čokolády nesekáme najemno a vložíme do misy. Šľahačkovú smotanu prevaríme a odstavíme. Krupicový cukor s maslom necháme na panvici skaramelizovať. Ku karamelu prilejeme šľahačkovú smotanu a miešame dovtedy, kým sa krupicový cukor úplne nerozpustí. Karamelovú zmes potom prilejeme k nasekanej čokoláde a vymiešame dohladka.
Hmotu vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie v hrúbke približne 2 cm a odložíme na noc do chladu. Nakrájame na kúsky s veľkosťou 2 cm. Ruky ponoríme do práškového cukru a vytvarujeme guľky, ktoré ešte obalíme v kakaovom prášku. Uchovávame v chlade.
Share or print this recipe