Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Na 1/2 plechu
Vo vodnom kúpeli pomaly nechajte rozpustiť maslo a horkú čokoládu a potom nechajte mierne vychladnúť.
Vajcia, hnedý cukor a pomarančovú kôru šľahajte asi 7 minút ručným mixérom do peny, potom pridajte zmes maslovej polevy a dobre premiešajte. Zmiešajte kukuričnú múku s lieskovými orieškami a tiež následne primiešajte. Zmes (výška asi 2 cm) vylejete na plech vyložený papierom na pečenie.
Pečte v predhriatej rúre na 180 ° C (horné / dolné pečenie) na prostrednom rošte asi 25 minút. Nechajte vychladnúť.
Rezy vyklopte na kúsok papiera na pečenie, natrite silnú vrstvu horúceho ríbezľového džemu, nakrájajte ho a posypte lieskovými orechmi.
Share or print this recipe