Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Horkú čokoládu na varenie nasekáme najemno a v miske nad vodným kúpeľom pri nízkej teplote pomaly rozpustíme. Za stáleho miešania necháme trochu vychladnúť. Maslo, práškový cukor a kakao vymiešame do peny a pridáme vlažnú rozpustenú čokoládu.
Vajcia a žĺtky vyšľaháme na krémovú konzistenciu a zľahka primiešame k maslovej hmote. Bielky dobre vyšľaháme a postupne k nim pridáme krupicový cukor, vyšľaháme na krémový sneh a tiež primiešame k maslovej hmote.
Hmotu rozotrieme do výšky 2 cm na polovičný plech vystlaný papierom na pečenie a na strednej poličke v predhriatej rúre pečieme pri teplote 180 °C približne 20 minút.
Share or print this recipe