Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Ingrediencie na čokoládové a orechové krehké pečivo:
Pre vanilkové krehké pečivo:
Do misky dajte múku, cukor, (pekárske kakao a drvené vlašské orechy). Studené maslo rýchlo nakrájajte na malé kúsky a pridajte. Pridajte vajce, soľ (a škoricu). Všetky suroviny rýchlo vypracujte na hladké cesto. Zabaľte do potravinovej fólie a dajte na asi 30 minút do chladničky.
Rúru predhrejte na 180 stupňov pri zapnutých telesách hore a dolu. Plech vysteľte papierom na pečenie. Pracovnú plochu zľahka poprášte múkou, pomocou valčeka vyvaľkajte cesto do hrúbky 0,5 cm.
Na cesto rozprestrieme pranú (bez aviváže) háčkovanú dečku. Pomocou valčeka ju opatrne vtlačíme do cesta. Potom háčkovanú dečku pomaly odlepte od cesta a vykrajujte sušienky.
Share or print this recipe