Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Formičky vymastíme maslom a vysypeme múkou. Čokoládu rozpustíme nad parou. Maslo so soľou a vanilkovým cukrom vymiešame do peny. Pridáme žĺtky a vmiešame rozpustenú čokoládu. Mleté mandle premiešame s múkou a pridáme k hmote. Z bielkov a Bio cukru kryštálového vyšľaháme sneh a opatrne primiešame k hmote. Naplníme do pripravených formičiek a pri teplote 170 °C pečieme približne 50 minút (v závislosti od veľkosti formičiek). Upečené bábovky vyklopíme.
Čokoládu a maslo oddelene rozpustíme nad parou na teplotu, ktorá sa dá zniesť na perách.
Obe tekuté prísady zmiešame a polevou oblejeme bábovky. Povrch posypeme pistáciami.
Share or print this recipe