Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Ingrediencie na cca 4 – 6 porcií
Na citrónový tvaroh
Na krém
Na malinovú šťavu
Okrem toho
Príprava citrónového tvarohu
Na citrónový tvarov najprv všetky prísady okrem masla zmiešajte v malom hrnci pomocou metličky tak, aby vznikol hladký krém.
Zmes potom za neustáleho miešania zohrejte na strednom stupni ohrevu, kým nedosiahnete pudingovú konzistenciu.
Citrónový tvarov prepasírujte cez sitko, nechajte trošku vychladnúť a potom vmiešajte maslo.
Citrónový tvaroh nechajte vychladnúť zakrytý potravinárskou fóliou pri izbovej teplote.
Príprava krému
Všetky prísady na krém pridajte do misky a šľahajte dovtedy, kým nevznikne ľahká krémová hmota. (Ak je hmota pevná, nešľahajte ďalej, pretože sa inak môže zraziť.)
Dokončenie citrónovo-malinového tiramisu
Na citrónovú šťavu zmiešajte všetky prísady a nakrátko do nej namočte niekoľko piškót.
Piškóty potom položte do pohárika alebo nákypovej formy a pokryte nimi dno.
Na ne natrite krém a citrónový tvaroh a rozložte maliny.
Takto vytvárajte vrstvy tiramisu až do konca a na vrch rozotrite krém.
Malinovo-citrónové tiramisu ozdobte čerstvými malinami a plátkami citróna a až do podávania do uložte do chladničky.
Share or print this recipe