Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Piškóty na pár sekúnd namočíme do dezertného vína pocukrovanou stranou a poukladáme na dno pohárov namočenou stranou smerom hore.
Žĺtky vymiešame s 50 g práškového cukru a pri nízkych otáčkach pridáme aj šťavu z polovice citróna. Medzitým si ručne vyšľaháme bielky nad parou so 100 g cukru, necháme vychladnúť a primiešame aj kôru z 1 citróna. Následne si v miske rozmiešame mascarpone, ktoré zmiešame so žĺtkovou zmesou a vyšľahaným snehom. Hotovou zmesou zalejeme piškóty a necháme zachladiť.
Pred podávaním posypeme kakaom.
Share or print this recipe