Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Na cca 20 kusov
Glazúra:
Na dozdobenie:
Predhrejte rúru na 175 stupňov - horúci vzduch. Studené maslo nakrájajte na kúsky. Vyšľahajte maslo s cukrom, vodou, citrónovou šťavou, múkou, soľou a citrónovou kôrou. Posypte pracovnú plochu múkou. Vytvarujte cesto do gule (ak je mäkké, nechajte ho krátko odpočinúť v chladničke.) Cesto vyvaľkajte na múkou posypanej pracovnej doske, pokiaľ nebude silné ¾ cm. Pomocou vykrajovača na sušienky vykrajujte z cesta okrúhle alebo hranaté sušienky alebo ich nakrájajte na hranaté tvary. Pečte sušienky v predhriatej rúre - horúci vzduch 175 ° C 6-8 minút. (Sušienky by nemali zhnednúť). Potom nechajte vychladnúť.
Poleva
Práškový cukor, citrónovú šťavu a mlieko vymiešajte do hladka. Polejte ňou sušienky a ozdobte čerstvou citrónovou kôrou a trochou rozmarínu.
Share or print this recipe