Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Sušienky pomelieme v mixéry alebo vo vrecku, ktorom ich rozbijeme na prach a postupne pridáme maslo. Do formy dáme na dno papier na pečenie, vysypeme sušienkovú zmes a lyžičkou pritlačíme na bok a dno tortovej formy.
Do misy pridáme ricottu, mascarpone, čerstvú vanilku alebo vanilkovú esenciu, vajíčka, kryštálový cukor a všetko spolu mixérom vymiešame. Do vymiešanej zmesi pridáme 2 lyžice múky. Krém zľahka premiešame a vylejeme do formy na korpus. Krém rovnomerne rozotrieme.
Dáme piecť do prehriatej rúry na 170 stupňov približne 40 minút a necháme na noc stuhnúť. Cheesecake ozdobíme exotickým ovocím.
Share or print this recipe