Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
na 4 bublinkové vafle
Na plnku:
Na cesto:
Ďalej potrebujeme:
Na plnku do krémova vymiešame kokosové mlieko, mascarpone, stužovač šľahačky a práškový cukor, potom vyšľaháme na tvrdú penu. Opatrne vareškou vmiešame strúhaný kokos.
Ananás zlejeme a necháme odkvapkať. Kúsky ovocia spolu so 40 g cukru vložíme do panvice a na strednom plameni približne za 7 — 10 minút upečieme do zlatohneda.
Na vafle metličkou zmiešame múku, prášok do pečiva, cukor, vanilku a soľ.
Vajcia za 3 — 4 minúty vyšľaháme na penu, potom ich spolu s maslom a mliekom zmiešame so suchými surovinami.
Vaflovač predhrejeme a cesto po dávkach pečieme približne 2-3 minúty do zlatohneda. Vafle opatrne stočíme a postavíme do malej nádoby, napríklad od pohára. Naplníme trochou krému a zdobíme pečeným ananásom.
Najlepšie chutia čerstvé.
Share or print this recipe