Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Vyšľahajte do peny vajcia, jemný kryštálový cukor a trstinový cukor. Rozpustite vo vodnom kúpeli maslo a čokoládu pri teplote 40 °C a pridajte olej z lieskových orechov. Vmiešajte čokoládovú masu do vajcovo-cukrovej masy. Vmiešajte múku, kakao a lieskové orechy. Natrite masu na veľkosť cca 30 x 20 cm na plech vyložený papierom na pečenie. Potom ju posypte sezamovými semienkami a pečte v rúre predhriatej na 180 °C cca 30 minút. Nechajte vychladnúť, potrite horúcou marmeládou a nakrájajte na kúsky.
Tip:
Čokoládu nikdy nerozpúšťajte vo vriacej vode, pretože sa inak pripáli a zhorší sa jej chuť.
Share or print this recipe