Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Vo vodnom kúpeli roztopíme čokoládu spolu s cukrom a maslo, necháme zmes vychladnúť a postupne primiešame po 1 vajíčku izbovej teploty, nakoniec pridáme aj múku a kakao. Polovicu malín vmiešame do cesta a vylejeme na plech na pečenie, zvyšné maliny nasypeme na vrch. Dáme piecť pri teplote 170°C asi na 30 – 40 minút. Po upečení necháme koláč úplne vychladnúť.
Pripravíme si malinové coulis. Mrazené maliny povaríme v hrnci, pridáme cukor. Horúcu malinovú zmes prepasírujeme cez sitko, následne primiešame škrob, ktorý sme si zarobili s vodou. Na vychladnutý koláč rozotrieme vyšľahaný krém z mascarpone a smotany a nalejeme na vrch coulis. Pomocou špajdle premiešame, aby sme dostali mramorový vzor a dáme do chladničky stuhnúť.
Share or print this recipe