Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
1 torta ø 24 cm | 1 hodina {bez doby vychladnutia}
Na dno sušienok:
Na kokosový krém:
Na mangový krém:
Zdobenie/okraj:
U bezlepkových sušienok premiešajte všetky ingrediencie do krehkého cesta. Nasypte všetko na plech (prípadne vyrežte sušienky, ak nechcete robiť kokosovú tortu z manga) a pečte v predhriatej rúre na horúci vzduch na 175 °C asi 12 až 15 minút.
Potom nechajte vychladnúť a rozdrobte na jemno. Rozpustite maslo, premiešajte ho s posýpkou a pritlačte na dno 24cm formy. Ochlaďte v chladničke {asi 30 minút}.
Pri kokosovom kréme vmiešajte do hladka mascarpone, nízkotučný tvaroh, trstinový cukor, vanilkovú dužinu, kokosové vločky a rum. Pripravte želatínu podľa pokynov na obale a vmiešajte ju do krému. Krém rovnomerne rozotrite na chladený tortový základ.
Pri mangovom kréme olúpte mango, odstráňte jadro a jemne ho rozmixujte na pyré. Vmiešajte škoricu, cukor a vanilkovú dreň. Pripravte želatínu podľa pokynov na obale a vmiešajte. Naneste mangovú vrstvu na kokosový krém a nechajte tortu cez noc v chladničke. Pred podávaním ozdobte physalis, červenými pomarančmi, sušeným kokosom, rozmarínom a citrónovými kliny.
Share or print this recipe