Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Na zdobenie:
Všetky prísady okrem múky, prášku do pečiva, vlašských orechov a čokolády dajte do mixéra na kuchynský robot a dobre rozmixujte. (Prípadne banány roztlačte vidličkou, datle nakrájajte na malé kúsky a pomocou mixéra rozmixujte všetky prísady okrem múky.)
Zmes dajte do misy a vmiešajte múku s práškom do pečiva. Vlašské orechy a čokoládu nasekajte nahrubo a vmiešajte do cesta. Banán nakrájajte na malé kúsky a vmiešajte do cesta. Predhrejte rúru na 180 °C s horúcim vzduchom.
Cesto nalejte do vymastenej a múkou vysypanej formy. Banán nakrájajte na plátky a rozložte ich na cesto. Plátky banánu posypte jemným kryštálovým cukrom. To zaistí ľahko skaramelizované banány na banánovom chlebe. Pečte asi 45 minút (testujte špajľou!).
Upozornenie: Pokiaľ budú prísady spracovávané do mixéra, je možné použiť aj nedrvené ľanové semienko
Share or print this recipe