Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Cesto:
Krém mascarpone:
Ešte budeme potrebovať:
Nastaviteľnú formu vymastite mäkkým maslom a vysypte múkou. Múku preosejte, sušené ovocie nakrájajte na malé kúsky, pridajte do múky s lieskovými orieškami a premiešajte. Veľmi zmäknuté maslo, práškový cukor, soľ, vanilkový cukor a citrónovú kôru vyšľahajte do peny. Postupne pridajte vaječné žĺtky. Dobre vyšľahajte vaječné bielky s krupicovým cukrom. Vyšľahajte na krémový sneh a 1/3 snehu pridajte k zmesi, potom pridajte rum. A nakoniec opatrne primiešajte zvyšné 2/3 snehu.
Nalejte zmes do formy a pečte pri teplote 160 ° C asi 70-80 minút. Nechajte vychladnúť. Vyšľahajte do hladka všetky ingrediencie. Pripravte si linecké cesto a povykrajujte vianočné stromčeky a Bambi srnky.
Pečte asi pri 180 ° C asi 12 minút. Vyberte tortu z formy a potrite krémom. Ozdobte Bambi srnky a vianočné stromčeky bielou polevou a dajte ich na tortu.
Share or print this recipe