Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Cukor pre mnohých z nás predstavuje neodmysliteľnú súčasť života. A niet sa čomu čudovať. Už na základnej škole nás predsa naučili že tuky, cukry a bielkoviny sú základné zložky ľudskej potravy. Konzumujeme ich prakticky denne a preto by ich kvalita mala byť čo najvyššia. To samozrejme platí aj pre cukor. Nezáleží pritom, či si ho doprajeme len z času na čas, alebo jednoducho „sme na sladké“. Výber kvalitného cukru je rovnako dôležitý v oboch prípadoch. Spoločnosť Slovenské cukrovary vyrába cukor poctivej kvality už viac ako 100 rokov a môže sa pochváliť naozaj bohatým sladkým sortimentom. Spotrebiteľom sú tieto výrobky známe svojou výbornou chuťou a poznajú ich pod značkou „Korunný cukor“. Okrem tradičných bielych repných cukrov si zákazníci obľúbili aj rôzne druhy hnedých cukrov, trstinových, hygienicky balených cukrov a mnohých iných variácií, ktoré patria do kategórie špeciálnych cukrov a čoraz viac sa dostávajú do popredia. Korunný cukor dokáže z hľadiska použitia uspokojiť všetky nároky svojich zákazníkov a to nielen svojou kvalitou, ale aj neustálym prinášaním noviniek na trh. Jednou z nich je napríklad Korunný cukor želírovací 2:1, ktorý je určený na prípravu domácich džemov a marmelád.
Spoločnosť Slovenské cukrovary je držiteľom certifikátu ISO 9001 a za dva produkty jej bola udelená „Značka kvality SK“.
V Rakúsku má zastrešujúca značka „Wiener Zucker“ dlhú tradíciu. S rovnakým zastrešujúcim konceptom ako Wiener Zucker boli v krajinách Slovensko „Korunný Cukor“, Česko „Korunní Cukr“, Maďarsko „Koronás Cukor“, Rumunsko „Mărgăritar Zahăr“ a Bulharsko "Zahira" zavedené značky cukru špecifické pre dané krajiny. Koncept značky je založený na rozpoznateľnosti, pretože jednoznačne odráža spoločný pôvod národných značiek cukru a súčasne sa optimálne prispôsobuje danostiam príslušného trhu. Z toho prameniace synergie vytvorili imidž značky v krajinách Rakúsko, Maďarsko, Česko, Slovensko, Rumunsko a Bulharsko, ktorý je v cukrovarníckej branži jedinečný.